Lån penge til drømmeferien ? find det billigste lån

Sommerferien står for døren, og det betyder for mange danskere, at turen går sydpå. Har du endnu ikke fået sparet sammen til ferien? Så har du stadig muligheder for at komme afsted, hvis du låner penge til rejsen. Her i denne artikel gennemgår vi de vigtigste trin, når du skal låne penge til din rejse.

 

Få styr på dine behov

Det første du skal gøre, inden du låner penge, er at finde dine behov. Få et godt overblik over din økonomi og find ud af, hvor meget du kan betale tilbage om måneden på lånet. Du skal også finde ud af, hvor mange penge du har behov for at låne. Måske har du nogle penge opsparet, så du ikke behøver at låne så mange? Ved at have styr på dels din tilbagebetalingskraft men også hvor meget du skal låne, giver dig et bedre grundlag at sammenligne lån på.

 

Sammenlign og ansøgning

Når du skal låne penge og finde det billigste lån, skal du ikke bare vælge det første og bedste lån. Du bør altid sammenligne forskellige lån for at finde det med den laveste rente og de laveste gebyrer. Når du sammenligner, skal du kigge efter de væsentlige nøgletal. Det er selvfølgelig renten, men ÅOP og kreditomkostninger er også vigtige. De fortæller nemlig, hvor store omkostningerne er ved lånet. ÅOP fortæller de i procent, mens kreditomkostningerne fortæller det i kroner. Alle udgifter til lånet er med, og det er altså ikke blot renten.

Når du skal låne penge online, vil du først blive præsenteret for den endelige rente, når du er blevet godkendt til lånet. Renten fastsættes nemlig efter kreditvurderingen. Derfor giver det mening at ansøge flere lån. For det første koster det ikke noget, men du får også det bedste sammenligninsgrundlag, fordi du kender de faktiske omkostninger ved lånet. Det er altid en god idé at ansøge minimum 3 lån. Står du og ønsker at rejse inden for kort tid, skal du ikke være bekymret for, at du ikke når at modtage låneaftalerne. De online låneudbydere sender dig den som regel inden for et par timer, hvis du bliver godkendt.

 

Kig efter et lån uden renter og gebyrer

Hvis du ikke har lånt penge online før, så bør du se efter et lån uden renter og gebyrer. Mange låneselskaber tilbyder denne type lån til førstegangskunder. Det du dog skal være opmærksom på er, at lånet ofte skal betales tilbage inden for 30-60 dage. Overvej derfor grundigt, om din økonomi kan bære dette. Et lån uden renter og gebyrer er som regel de helt små lån på 4000-5000 kroner.

Følger du ovenstående råd, så er du godt klædt på til at finde et godt og billigt lån, der kan finansiere din drømmerejse. Husk at låne med omtanke. Rigtig god ferie.