5 flotte magasinholdere

Er du også vild med at læse magasiner? i så fald er du langt fra den eneste. Magasiner er nemlig fantastisk inspiration, uanset om du elsker magasiner pga. spændende artikler, flotte billeder eller tips og gode mad opskrifter. Foruden godt indhold, der kan læses flere gange, har magasiner desuden ofte flotte og illustrative forsider, som du med fordel kan gøre til en del af din boligindretning ved at bruge flotte magasinholdere til smart opbevaring.

Den første magasinholder, Lind DNA Magazine Holder, er udformet i akryl og læder, hvilket er med til at give den et eksklusivt udtryk. Herudover har Lind DNA gjort brug af genbrugslæder, hvilket giver magasinholderen et mere rustikt look. Den dekorative lædersnor øger anvendeligheden, da du med denne kan lukke siderne og dermed sikre at magasinerne eller aviserne bliver i holderen. Herudover har lædersnoren endnu en funktion, hvis denne løsnes kan du nemlig lade magasinholderen hænge på væggen. Dermed får du her en magasinholder, der er meget fleksibel med sine muligheder og derfor let kan tages fra rum til rum, ved en evt. flytning eller når boligindretningen skal opdateres. Placer den på gulvet ved siden af sofabordet, lænestolen ved læselampen, på køkkenbordet eller på gulvet som dekoration med dine yndlingsbøger eller magasiner.

Den populære Mesh opslagstavle fra House Doctor har flere funktioner, hvilket netop er grunden til den er med her trods sit navn. Med denne opslagstavle får du nemlig flere opbevaringsmuligheder, heriblandt også til magasiner. Nederst finder du en magasinholder, hvori der kan være adskillige elementer. Vælger du fx at placere denne opslagstavle i køkkenet kan du vælge at hænge dine bedste opskrifter, postkort, invitationer eller andet dekoration på gitteret ved hjælp af clips. Du kan også vælge at hænge en mindre krukke op på gitteret og plante krydderurter eller en fin blomst heri. Brug magasinholderen til at fremvise dine kogebøger eller indkøbslisten til den næste tur til købmanden.  

Den dekorative magasinholder, Magazine Hang Out Black, fra By Wirth er en dekorativ og praktisk måde at opbevare dine magasiner på. Her får du en oplagt mulighed for at forlænge din boligindretning med et unikt design, der gøres personlig når du placerer dine flotte  magasiner heri. Det kraftige ophæng er fremstillet i metal, hvilket gør det nemt for dig at flytte dine magasiner fra sted til et andet sted. Læg lædersnoren ind i et magasin og lad den større på trækuglen, der sidder for enden. Lad magasinet hvile på den side du er nået til eller måske på den side, hvor du har fundet den næste opskrift, projekt eller lignende, og undgå på denne måde æselører i dine smukke magasiner. Der kan være 10 magasiner.

Den smukke magasinholder fra Caia er fremstillet af vegetabilsk garvet læder og de fine messing detaljer bidrager til et eksklusivt udtryk. Pasformen er perfekt til dine magasiner, blade og aviser. Du kan også bruge den i andre sammenhænge, for eksempel til dine tørklæder, håndklæder eller viskestykker og på den måde give din magasinholder nyt liv når der skal omrokeres i boligindretningen.

Udsmyk din string pocket eller en af de andre enkle string reoler med denne smukke og funktionelle magasinholder. Du får her en enkel opsætning, der nemt sættes på endegavlen af reolen og hermed bidrager til et ekstra dekorativ aspekt på din reol. Du kan bruge den enkle magasinholder til at opbevare dine magasiner i stuen, kogebøger i køkkenet eller måske dine papirer på kontoret på en elegant måde.

Når dine magasiner bliver en del af boligindretningen pynter det ikke kun. Det er i høj grad også medvirkende til, du læser i dem flere gange og får mere glæde af dem.